ACTIVITEITEN AGENDA

Welkom bij onze Vrouwen Ontmoetingscentrum Dapperhart

Zit er een activiteit bij die je graag wilt volgen?
Meld je dan aan via email: stichtingprachtvrouw@gmail.com

TURKSE VROUWEN ism STICHTING KEZBAN

Maandag 9.30-11.30 uur
Start: 1 februari
Kosten: Gratis

Vrouwen met een Turkse achtergrond ontbijten elke maandagochtend en delen ervaringen met elkaar middels een dialoog.

INLOOPSPREEKUUR 1-OUDERPUNT ism SSM

Maandag, 9.15-13.00 uur
Start: 11 april
Kosten: Gratis

Stichting Single Supermom houdt spreekuur bij het Dapperhart. Zij ondersteunen alleenstaande moeders en vaders.

VROUW BEWEEG JE FIT!

Maandag 11.00-12.00 uur
Sportzaal Metis Lyseum
2de Oosterparkstraat 33
Start: voorjaar en najaar
Kosten: €10,- inschrijfgeld

Beweeg je fit bij Prachtvrouw!
Regelmatig sporten is goed voor lichaam en geest. Het ondersteunt je conditie en draagt bij aan een fit en energiek gevoel.

SPAARKRING CASH2GROW en financiële weerbaarheid 18x

Maandag 9.30.00-11.00 uur
1e van Swindenstraat 511
Start: 3 februari
Kosten: Gratis

De spaarkring groep komt een keer in de twee weken bij elkaar om te sparen en te praten over geldzaken. Het gaat niet om hoeveel je spaart, maar om de mindset om te sparen. Een spaarkring is een zelfhulpgroep. Onderlinge steun, tips en ervaringen van anderen helpen om financiële problemen te voorkomen of ze aan te pakken voordat ze te groot worden.

DURVEN EN DOEN A1

Durven en Doen (A1) Dinsdag 9.15-11.45 uur Biko, Steve Bikoplein 1-2 Start: 18 januari Kosten: Gratis Tijdens de training Nederlands (durven) praten, leer je een gesprek voeren en krijg je meer zelfvertrouwen. Ook gaan we zingen, bewegen en praten met elkaar over allerlei onderwerpen. Je hoort wat er te doen is in jouw buurt en je ontmoet andere vrouwen.

DURVEN EN DOEN A2

Dinsdag 9.15-11.45 uur Dapperhuis, 1ste van Swindenstraat 511 Start: 13 september Kosten: gratis Tijdens de training Nederlands (durven) praten leer je een gesprek voeren en krijg je meer zelfvertrouwen. Ook gaan we zingen, bewegen en praten met elkaar over allerlei onderwerpen. Je hoort wat er te doen is in jouw buurt en je ontmoet andere vrouwen

VROUW DIGITAAL VITAAL - Inloop

Dinsdag 9.30-12.00 uur
Start: voorjaar en najaar
Kosten: Gratis

Tijdens de computer inloop leer je je digitale vaardigheden verbeteren. Vaardigheden die aan bod kunnen komen zijn o.a.: omgaan met de computer, online informatie zoeken, hoe maak je een C.V.? Formulieren downloaden en sociale media.

KOOKCAFE

Donderdag 10.00-12.00 uur
Start: 14 september

Vrouwen komen bij elkaar om te ontbijten en om gezonde hapjes te maken. Wisselen recepten uit en wisselen ervaringen met elkaar.

OP WEG NAAR WERK 10x

Woensdag, 9.15-11.45 uur
1ste van Swindenstraat 511
Start: In voorjaar en najaar 2022
Kosten: Gratis

In deze training leer je:

• Jouw zelfvertrouwen te versterken.
  • Ontdekken wie je bent, wat je wilt en kan
  • Vaardigheden, om jezelf te ontwikkelen.
  • Je informatie over opleiding, vrijwilligerswerk en werk.
  • Wat je verder nodig hebt, om verder te komen

VROUWEN 55+ Dagbesteding

Woensdag 13.00-15.00 uur
1e van Swindenstraat 511
Start: 19 januari
Kosten: Gratis

Migranten ouderen komen bij elkaar om ervaringen te delen, praten over gezonde leefstijl en veerkrachtig ouder worden.

DIALOOG MET MOEDERS EN MEIDEN

Woensdag, 08.45-10.45 uur
Start: 10 mei

JURIDISCH SPREEKUUR

Woensdag, 13.00-15.00 uur
Kosten: gratis

Heb je (hulp)vragen over werk, wonen, gezin, financiën? Kom dan naar ons gratis spreekuur. Een keer per maand hebben wij voorlichting over thema’s die vrouwen belangrijk vinden.

KAPSALON met Aisha

Maandag, 14.00-17.00 uur
Kosten: 2,50
Alleen voor vrouwen en meiden: knippen, föhnen en haar verven (verf zelf meennemen).