Stichting Prachtvrouw staat voor ontwikkeling en begeleiding van vrouwen aan de hand van empowerment cursussen, advies, begeleiding, persoonlijke ontwikkelplannen, coaching en uiteenlopende activiteiten kunnen vrouwen zich oriënteren en stappen zetten op weg naar een actieve rol in de samenleving. Dat kan een opleiding zijn of werk, vrijwilligerswerk of iets anders.

Stichting Prachtvrouw biedt daartoe een laagdrempelige en veilige omgeving waarin persoonlijke wensen en mogelijkheden centraal staan en iedere vrouw de mogelijkheid krijgt zich verder te ontplooien, talenten te ontwikkelen of door te stromen.

Stichting Prachtvrouw werkt samen met uiteenlopende organisaties en instellingen en verwijst door wanneer dat zinvol is. Stichting Prachtvrouw kiest altijd voor maatwerk en heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met emancipatie en integratie van vrouwen in de Nederlandse samenleving.